Téma:új tag a csapatban
Készítette:Fefe
Dátum:2004.12.08, Szerda 13:00
Címszó:Válasz: Válasz: új tag a csapatbanSzia Zsolt!
Azt írtam,hogy az én nemesem tojó.Nekem a kislány nemes tetszett meg,de nem a színe miatt.Ennek külön története van.Egyébként én a jákón is sokat gondolkoztam annak idején.Sokan hezitálnak hasonlóképpen madárvásárlás előtt úgy mint én a fajták között.Nem kizárt,hogy beszerzek egy jákót is,nagyon tetszik továbbra is.
Az ülőrudak tekintetében a hántolatlan barackfaágat ajánlom,azonban én mielőtt a kalitba tettem volna,kefével melegvízbe lemostam,az esetleges permet miatt.Majd ezután kb.fél órára a sütőbe tettem 100-110 fokra (csírátlanítás).A vastagságát tekintve 4cm körüli ágat válassz,az úgy is megfelelőképpen egyenletlen.
Rengeteg felmerülő kérdésben tudok segíteni,ha szükséged van rá.Azonban van valami amit ne felejts el!Mondhat neked bárki bármit,hogy a nemes így,a nemes úgy,vannak jellemzők,de egy ilyen inteligens lénynél,minden egyed egy külön egyéniség,személyiség.Lesznek dolgok amit a madárkád csinál,de még senki nem hallott hasonlóról,de lehet,hogy amit vársz tőle mert a "fajta jellemzője",mégse fogod tapasztalni.
Nagyon szívesen írok neked,v.bárkinek a magam tapasztalatairól az Eclectust illetően,sőt angol oldalakat is tudok ajánlani spec. a nemesre.

Sziasztok
Fefe
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.