Téma:új tag a csapatban
Készítette:szazso
Dátum:2004.12.07, Kedd 20:00
Címszó:Válasz: új tag a csapatbanSziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a kedves reakciókat..szivesen fogadok minden kritikát(főleg pozitívat),hiszen csak 3 napja vagyok "Nemes" tulajdonos...igaz,hogy évekig volt hullámosom,de azt hiszem az kicsit más volt..

Csilla!
Az ülőrúd tényleg még a "gyári",de már a garázsban van a cseresznyefáról levágott ág,csak még nem volt időm beszabni a kalitba(úgy gondoljátok,hogy vékony lenne ez a méret/3 cm átmérő/?)...állitólag az sem jó ha nagyon vastag a faág,mert az is erölteti a lábát és nem tud rajta pihenni..
Az itatót próbálom Neki tanítani..már első nap ügyesen ivott belőle..a golyócskát mindíg megpiszkálom,hogy csöpögjön egy kicsit belőle..Nektek mennyit iszik egy nap?..ebből az üvegből elég pontosan lehet mérni a fogyasztást..kicsit kevésnek tűnik nekem!!..de lehet ,hogy a sok gyümölcs miatt iszik kevesebbet..vagy még tényleg nem szokta meg.

Fefe!

Most volt három hónapos Bárónő, szépen eszik egyedűl,de azért még kiskanálból is etetem minden nap(gyümölcspépet,lágyeleséget),így jobban is összeszokunk..nem írtad,hogy milyen nemü a madarad?

L Kati!

Örülök minden tapasztalatnak, a jövőben is ..az ülőrudat nemsokára elkészítem,csak azt írjátok meg,hogy milyen vastag legyen..kérdésedre a válasz,hogy betölti szinte teljes napomat(hétvégén)a madár..persze dolgozni azért kell ,és nem is akarom nagyon elkényesztetni itt az elején(már így is károg,ha kimegyek a szobából)..kicsit még csípkedi a kezemet(már tiszta seb),de két nap alatt sokat tanult..sokat szelidült.

Csao Mindenkinek!!
Zsolt
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.