Téma:új tag a csapatban
Készítette:Csilla
Dátum:2004.12.09, Csütörtök 16:34
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: új tag a csapatbanFefe az en egyik jakomat is Baba-nak hivjak es o is most lesz 1 eves. :))

L. Kati...tok mazli hogy kozelebe voltal!!! vedd tanulo penznek es ne bankodj ezzel is okosabb lettel. Nekem az egyik baratnomnek pusztult el ugy a zoldszarnyu araja hogy a sodort kotel valahogy meglazult, keresztul dugta a fejet rajta es megfulladt. Baratnom a mai napig nem heverte ki ezt a szerencsetlenseget...nagyon szerette a papagajat. Koteles jatekokkal vigyazni kell, rengeteg ilyen eset van ahol a madar megserult vagy elpusztult!

Zsolt...ha megszereti a zuhanyt a madarad mindkettotoknek elmeny lesz, de igazad van ha nincs meleg hely ahol zuhanyozas utan tarthatod esetleg hajszaritoval also fokon szaritgathatod..de sok ido kell hozza :) Vard meg a melegebb idot addig is permetezd....de azert vidd be magaddal a furdoszobaba mig Te zuhanyozol (a paras helyseg is jot tesz nekik idonkent) es mutasd neki hogy mennyire elvezed a pancsolast :))))))))))))))))))))))

Mas....

Mar 1 eve jarok egy olyan allatuzletbe ahol van egy fekete lori. Legkomikusabb madar amit eddig lattam, az rad ugrik, turja magat az inged ala..leugrik a foldre, bukfencezik, kergeti a labdat, hatan fekszik is ugy forgatja jatekait maganak, tele energiaval, felelem nelkul. Tunderi!! Sajna csak ugy 1szem madarkent ajanlott mert iszonyu feltekeny tud lenni, nektarin a fo taplaleka ezert etetese is korulmenyes es higgakat urul tehat ha kalin kivul van utana tisztitani az egy fejfajas :)Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.