Téma:új tag a csapatban
Készítette:Lang Kati
Dátum:2004.12.14, Kedd 15:49
Címszó:Válasz: Válasz: szabadon elo megszokott papagajokSziasztok!


Tom! Tenyleg nagyon aranyos volt a Szenya , ahogy heberul karatyolt, de miutan ukran>uzbeg szarmazasuak voltak a gazdik, igy a nyet-et is kajabalta rendesen!:) Az evfolyamtarsad, ha nem az Aranykez utcan at erkezik haza , akkor elkepzelheto, hogy epsegben visszaer. :) Trefa nelkul, ma mar sehol nem vagy biztonsagban! (sajnos)
A torpeben meg igazad lehet, mert megneztem a kepet, itt a pl.-on es nem igazan igy neztek ki azok a papik, amiket en lattam. Hasonlo szin-osszetetelu, de ennel sokkal elenkebb szinuek . Nagyobb testu , mint a hullamos, rovid a farka es olyan aranyos duci.
Tom , ha nem vagyok indiszkret , te politikusnak keszulsz? Azert kerdezem, mert kicsit ferditesz :)! En nem azt irtam, hogy ANNYI van, mint a vereb!, hanem ugy ugralt a teraszon, mint a vereb. Egesz mas!!! :) En csak azt irtam le erdekessegkent , amit sajat szememmel lattam(akkor a Bigyo gazdijanak rogton irtam is) amikor lattam , azt hittem, hogy elszokott, mert aznap egy hullamos is beszallt hozzam. Akkor mondtak, hogy ez a fajta papagaj itt el szabadon.Azota tobbszor is lattam, mert mostmar direkt figyelem oket.
Sanyi! Nem en fogtam be a Potyot, amit nem is igazan tudok, hogy befogtak-e, mert a "kereskedo" ossze-vissza hazudott (ma mar, mint rendszeres pl-os ! , nem tudna igy atvagni!) Bizony! a kommunista valutakeretemnel joval tobbet adtam ki erte[+kalit es ilyenkor galans az ember ugyi :)].Persze , ha tudom , hogy egy utcaban lakom veluk....... Lehet , hogy en is madarkereskedonek megyek?
Mindenesetre erdekesen neznek ki egy lepkehaloval, amint ugralnek a fak kozott! :)

Sziasztok es mindenkinek szep napot kivanok! Kati
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.