Téma:új tag a csapatban
Készítette:Lang Kati
Dátum:2004.12.13, Hétfő 21:02
Címszó:Válasz: Válasz: szabadon elo megszokott papagajokSziasztok!

Kedves Veeghio!
Az a helyzet, hogy en Israelben elek, ahol napkozben 17-19 fok van ilyenkor telen. Hajnalban elegge lemegy a homerseklet,de nagyon ritka , amikor minusz is van . Persze en delen lakom , mert eszakon, a Galilban itt is esik a ho es nem ritka Jerusalaim-ben sem. Amugy , ugy tudom, hogy itt oshonos papagaj a rozsasfeju(remelem jol irom !)torpe papi. Multkor a teraszomon sertepertelt egy es azt hittem, hogy elszokott, akkor monndtak, hogy ez itt szabadon elo, oshonos papagaj. Tok jo volt ugy szaladgalt itt, mint egy vereb, ez nekunk, oshonos magyaroknak nagyon furcsa. :)
Szoval... Tel Aviv es kornyeken tobb, tizezres kis-sanyi koloniat szamoltak, de itt Be'er Shevan is szep szammal akadnak koloniak. Egyik pont egy kor-forgalom kellos kozepen el, ahova palmafakat ultettek.
V.szinuleg nem olvastad figyelmesen, amit irtam, mert nem az en pipim(kis-sanyim ) beszelt, hanem az a "sorstarsa" , a Szenya (fiu) papi volt , aki megszokott, es egy ilyen koloniaban kotott ki.
Azert o sem tarsalgott, de mondta a nevet mondta, hogy toda= koszonom, stb. , ilyen egyszerubb szavakat meg mondott egy parat, es o, ellentetben az en Pollymmal, nagyon szelid volt.

Fefe!

Egesz egyszeruen nem tudok, mit hozzafuzni, ahhoz amit irtal, mert teljesen egyetertek Veled! De....! Tudod ilyenkor nem a jozanesz dont, hanem a sziv!, es pont azert amit irtal, a mai napig lelkiismeretfurdalasom van miatta! Fuggetlen attol, hogy szerintem nagyon jo helyre kerult es minden alkalommal meglatogatom( le se tojik [szo szerint se!]). :)
Sziasztok : Kati
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.