Téma:Hibrideké a világ !!!!!?
Készítette:Gyula
Dátum:2009.01.20, Kedd 15:49
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Hibrideké a világ !!!!!?Szia Gyula!
Pontosan a kutya ott van elásva,hogy elbeszélnek egymás mellett, egyiknek ez a költőpár, a másiknak meg az. Láttam már itt a PL-n 1 éves nagysándor tenyészpárt hírdetni! Többek között nálunk ebben sem ártana korrektnek lenni.
Másik. Nálad a költőpár=tenyészpárral. Biztosan mindenki elfogadja ezt, aki kézzel /is/nevel. Akinek viszont sem ideje, sem türelme, sem energiája nincs arra, hogy 2-4 óránként éjjel nappal haptákban álljon a picik mellett, annak elhiheted, hogy nem = a kettő!
Harmadik. A jákó külön történet??? Miért? Mert idegbajos? Mert neked nem sikerült, vagy éppen sikerült tenyésztened? Ugyanolyan tollas mint a többi.Megfelelő pár, megfelelő táplálás, megfelelő hely, és minden megy a legnagyobb rendben. Nem kell ezt a tollas kányát tulmisztifikálni! Ennyi erővel fellehet sorolni a legtöbb kakadut is, de Amazona braziliensis-t sem tenyésztenek lépten- nyomon. A tenyészpár az tenyészpár, ha jákó, ha énekes papagáj.

Sziasztok!
Az itt leírtakkal,mondhatnám teljesen egyet értek,DE PONT ITT SZOKOTT AZ ELBESZÉLÉS LENNI!Nálam a KÖLTŐ PÁR = a TÉNYÉSZPÁRRAL.Kivételek erősítik a szabályt:A Jákó az egy külön történet.Teljesen elfogadom a leírtakat MAGYARÁZATTAL EGYÜTT.Ha ez így van megbeszélve,akkor mindenkinek világos,hogy MIT VESZ MEG.
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.