Téma:Hibrideké a világ !!!!!?
Készítette:Fery
Dátum:2009.01.21, Szerda 7:52
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Hibrideké a világ !!!!!?Szia András.
Az írásod elejére nem térek ki,de a végét nem értem!!! "...hol árultam én nagysándorokat meg ilyeneket a tavalyi ár duplájáért, mi?).."
Ki mondta hogy TE és hogy a tavalyi ár duplájáért? Azt mondtam hogy a "tuti párért" kérnek többet pedig csak mondjuk egy évesek, és 5évesen lessz ivarérett az a fajta!
Amúgy szerintem ez a fórum is egyre sz...-vagyis rosszabb!
Úgyanis,
1-bármit ír valaki szinte csak az szól hozzá akinek ellenvéleménye van!
2-ha valaki kérdez,rögtön mindenki "távgyógyít"-de,
3-ha igazi /fizikai/ segítség kérés van akkor mindenki válasz nélkül továbblép!

Sorolhatnám még, de talán ehhez egy másik fórumot kellene indítani mert nem ide tartozik!
Viszont engem bánt az itt forumozó társaság ténykedése! Ha az a kérdés hogy "..büdöset kakil Pityuka, mit tegyek." akkor van válasz ha azt kérik "nézd is meg milyet" akkor sunnyogás van! (Nem konkrétan rólad van szó,de te sem reagáltál arra a fórumra amire gondolok...)
Ezt valóban érdemes lenne másik fórumban elindítani,de én már sajnálom az időt ParrotLand-ra....
Indits eggyet ebben a témában hogy miért van ez!

A bizalom szép dolog, de nem "jövedelmező" ! ( nem a pénzre gondolok konkrétan)

"..tekintve mennyi munka és kötség van vele ha az ember tényleg odafigyel a madarakra akkor én azt mondom nagyon olcsó a madár,.." Ha legközelebb tőlem veszel madarat, ezt ne felejtsd el !!/nincs alku!/

Kérdést ne idézzetek hozzám, mert nem válaszolok többet...

Hi!
Fery, ez igy sztem nem jó :)
Ha én normális madárszerető ember vagyok, akkor itthon megfigyelem h melyik fiatal állt össze ha esetleg olyan sokáig nálam volt, és persze hogy ugy adom inkább el, mint hogy hazahozzam az egyiket és kényszerpárt vállasszon. De miért is tartanám meg, hiszen a fiakat el kell adni, ha mindegyiket megtartom akkor éhenhalnak! Mondjuk én speciel azt is figyelembe szoktam venni ha mutációkrol van szó hogy melyiket melyikkel raknám össze a vevő helyében, ez nekem is jó, mert igy nem kutyulják össze a sokszor kezdő madarászok a szineket vagy alakokat. Javul a hazai génállomány. Erre nekünk kutya kötelességünk odafigyelni! Én mostmár igy is teszek, rájöttem hogy "profizmust" kell belecsempészni a dologba különben nem jutunk semerre.
Mindezekhez amit leirtam viszont bizni kell az eladóban, nekem pedig a vevőben hogy tényleg ne rontsa el az esetleg sok munkával összehozott fiakat. Nem kellene ennyire ellenségeskedni, mindig lesznek buta emberek. Gyerek korom óta madarászok és még néa most is mellényulok, ebben ugyanugy benne lehet az eladó és a vevő egyaránt, szerencsés vagyok hogy a szüleim nem tagadtak ki amennyi pénz eluszott már a hibámból! Mégis nagyon kevés embere haragszom akitől "döglött/nem pár" madarat vettem, mert egyszerüen meg kell egymásba bizni ahhoz hogy segitsük egymást.
Ha valakit azok a dolgok nem érdekelnek hogy a madárnak mekkora a mérete, milyen egészégi állapotban van, milyen mutáció és hogy mégis vajon mit hordozhat, az vagy kezdő madarász vagy "termelő". És ez olyan biztos minthogy itt irok, utóbbi okoskodása is kiütközik, nekik nem is adok el madarat mert még a negyedét is sokalják (persze lehet h a következő szimpatikus embernek a feléért is eladnám). De ez már más téma, az embernek szive joga annyiért adni a madarait amennyit ő gondol, sztem (ne kezdjetek ki én nem sokszor garasoskodom csak ha szükségem van rá, hol árultam én nagysándorokat meg ilyeneket a tavalyi ár duplájáért, mi?), tekintve mennyi munka és kötség van vele ha az ember tényleg odafigyel a madarakra akkor én azt mondom nagyon olcsó a madár, csak a kupecoknak jó meg a sok irigynek hogy ilyen olcsó! Egyáltalán hogy lehet a világ legjobb időtöltésére irigy valaki, nemértem. És miért olyan buták az emberek h azt hiszik ha vesznek egy pár madarat akkor abbol egy éven belül meggazdagodnak?!
Bocsi ha valakit megsértettem, csak kikivánkozott belőlem!
Üdv!
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.