Téma:Hibrideké a világ !!!!!?
Készítette:Fery
Dátum:2009.01.19, Hétfő 19:49
Címszó:Válasz: Válasz: Hibrideké a világ !!!!!?Persze, nem olyan jellegű de azért engem zavar az a " ...pár..." szócska!
Nálam is lakott bent egy aranysapkás aratinga és egy barátpapagáj, de nem hinném hogy valaha is párnak mondtam volna! Számomra onnantól pár a pár ha már a párzás megvolt és megvannak a tojások!
Nekem 15 olyan "párom" van ami már eggyütt van egy ideje, java most lessz ivarérett és van ami már túl is lépte a kort-de még szerintem nem pár mert fiókát nem neveltek! Pedig eggyütt esznek-isznak, alszanak, tollászkodnak(de attól lehet két azonos nemű testvér is...). Van közte olyan ami két éve foglal el külön helyet azért mert "pár".
Koruknál fogva az idén várható tőlük fióka, és ha így lessz akkor tényleg pár a pár!!
Igaz-és ezt a madarászok szeretik kihasználni-, a kettő az egy pár!!

Helló mindenkinek..

Azért ez teljesen más jellegű hírdetés. Nincs szó benne arról, hogy lehetnének kölykeik. Nekem is volt szobakedvencként egy kalitkában barát és kecskepapagáj. Két hím, mégis megvoltak őrülve egymásért, elválaszthatatlanok voltak. Simán csak jól kijön egymással a két madár és az eladó nem akarja szétszakítani őket.Találtam egy új érdekes hirdetést!!!
A hullámos-törpe párosítás után, itt egy újabb lehetőség?


"Eladó egy ivarérett barát és egy barnafülü papagáj pár csak együtt,gyönyörüszép,hatalmas kalitkával.A kalitkánál alul egyik oldalon tálcának házilag kivágott hely,mi egy farönk szelettel oldottuk meg.Minden tartozékot adok hozzá.Az állatok időhiány miatt kerülnek eladásra!Mivel élőlényekről van szó,csak személyes átvétel lehet.Ez előre leegyeztetve Budapesten is lehetséges!Ár: 40.000.-Ft ami a két papagáj és a kalitka ára!"
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.