Téma:Apró sztorik
Készítette:Tatai Sándor (WebMaster)
Dátum:2007.02.18, Vasárnap 0:09
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Apró sztorikAz első madaram hullámos papagáj volt. Ő nem beszélt sokat, viszont olyan szokásai voltak, ami bőven pótolta a szűkszavúságát.
Volt neki a kalitkájában egy papagájoknak való mókuskerék. Ezzel a kedvenc játéka az volt, hogy elkezdett benne futni mint az őrült, majd hirtelen lábbal-csőrrel megkapaszkodott. Ha elég nagy volt a lendület, akkor sikerült átpördülnie a kerékben. Ilyenkor láthatóan roppant elégedett volt magával. Ezt a játékot kifulladásig képes volt játszani, amikor kiszállt a kerékből úgy lihegett, ami egy maraton futónak is becsületére vált volna. Ezek után valami nyugalmasabb elfoglaltságot keresett magának - pl. beledugta a papagájcsengőbe a fejét, amitől úgy nézett ki, mint egy szórakozott tűzoltóparancsnok és a csőrével úgy rezegtette a csengő nyelvét, hogy teljesen olyan hangja volt, mint az ajtócsengőnek.
Ha olyan kedve volt, kijött a kalitkából, átrepült az íróasztalomra, és szépen egyesével, módszeresen megfogta a tollaimat és ceruzáimat, elcsámpázott velük az asztal széléig, majd ledobta. Utána még intézett hozzájuk egy diadalmas monológot, majd rohant a következőért.
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.