Téma:Apró sztorik
Készítette:Csilla
Dátum:2007.02.18, Vasárnap 5:14
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Apró sztorikÉn az arákat mindig úgy veszem a kezemre (karomra), hogy van rajta valami - jelen esetben bőrkabát volt, mert igen hegyes karmaik és erős szorításuk van, ami nem kifejezetten kellemes (Hallod, Csilla? Most jutott eszembe, hogy kérdezted, hogy hogyan bírtam Frédit a karomon: hát így: mindig hosszúujjúban vettem kézre).

haat en nekem a csupasz karomon van ..borom eleg jol birja. :)) Melyik ara a "voros ara"? Kerestem a keresoben de nem talaltam valaszt. Blue-nak rajottem a taktikajara. A latogatokat rogton probara teszi...nagyon hirtelen odavag a csorevel hozzajuk (nem csip) es aki visszaugrik vagy fel akkor mar folenyben erzi magat es imadja tovabb ijesztgetni oket. Aki meg ra se rant a bloffolesere, kezes barany lesz veluk :)) Sajna eddig csak az Anyam (hurra Mami :))) ) (pedig nem lehet ramondani hogy egy papagaj rajongo) birta ki reakcio nelkul, meg egy haverom... a tobbiek mind tiszteletbeli tavolsagot tartva probalnak csak baratkozni :(

Megint off-olok de jo Anyam belevalosagat akarom tukrozni itt :)) Ideg gyongek ne olvassak ezt :) Regen sok kigyom volt. Pyton, boak es kisebbek. Elmentem utazni, megkertem Anyamat hogy nezzen rajuk, idonkent dobjon be egy egeret vagy patkanyt nekik. Persze azt is megkertem hogy elobb use oket agyon. Hat szegeny, irtozva is de megtette a kedvemert. Egy kisebb kigyomnak kicsit tul nagy egeret adott, kigyom kb. 1.5 oraig probalta legyurni aztan a felenel szerintem mar elfogyott az ereje igy a fel eger test logott ki a szajabol. Anyam felt hogy valami baja lesz megfullad vagy valami :)))es akkor hogy ki leszek akadva....fogott egy ollot, felbevagta az egeret es tobbit letuszkolta a kigyo szajan.

Egy ido utan mar utaltam a patkanyokat agyonvagni, (lenyegeben ezert is adtam fel a kigyo hobbit) hiszen szerettem oket, nagyon ertelmes lenyek. Ezert elhataroztam hogy fagyaszott patkanyokat veszek a kigyoimnak. Kiveszek egyet a hutobol, beteszem a mikroba, par perc alatt egy hatalmas puffanas, a patkany felrobbant mert en idiota nem a kifagyaszto homerseletre allitottam a mikrot hanem a legforobbra. Sult es suletlen patkany cafatok ....ferjem pont beallit, mondja...hmmm kinait foztel??? en meg kajanul vigyorogtam..igen? megkostolod? :))) A tobbit mar a fantaziatokra hagyom, de az en lelki ismeretem tiszta ;)
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.