Téma:Nagy sándor ordít
Készítette:András
Dátum:2007.09.01, Szombat 20:58
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: : : : Válasz: : Válasz:KarelnakSzia Karel, örülök h végre megnézted. Én megmondtam h talán zavaros lesz az irásom mert nem konkrétan az arás dologrol szolt. Példákat mondtam és pl Konrádot is azért "kevertem bele" h esetleg értsd az etologiai magyarázatot.
Nem azért de fiatal madarat én sem adtam el ugy h a tudásom nélkül ráböktem volna. De már számtalan nimfámat eladtam ugy h igenis megmondtam a nemét. Nefélj nem a 6.érzékemet használtam csak tudom h melyik madaram milyen géneket hordoz (persze már amelyikét) és onnan tudom. Igen téged ez sem elégit ki mert te most rákatantál az arákra meg a nagypapagájokra, de te egyébként komoly tenyésztö vagy? Nem tudom de ha ilyen türelmetlen vagy akkor mért tartasz madarat? Én nem vgyok gazdag, számtalanszor "bevásároltam" már, ez van ilyen az élet.
Vitapartnernek elismerlek, nem tudlak felülmulni, igazad van, de én nem is kapok agyvérzést emiatt :o) Söt a tudásodat is elismerem mert kimerithetetlen a lexikális tudásod...néha azért le kell ülni és figyelni. Ezzel meg egyetértek: (bocs Tünde)
"Én más madarakról is elég jól meg tudom mondani,hogy milyen meműek,kb.10-ből nyolcszor !”

Ezt kétfelé bontanám:
1) Ahhoz képest hogy van két saját madarad - (és ezt nem azért mondom mert „csak” ennyi van, mert az nem érdekel) – meg egy-két helyen láttál más madarakat is elég merész dolog ezt állítanod
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.