Téma:Nagy sándor ordít
Készítette:András
Dátum:2007.08.31, Péntek 0:37
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: : : : Válasz: : Válasz:KarelnakEgye fene hozzászolok.
Elöször is bocs ha zavaros, álmos vgyok :o) öö hullámosrol, rossz a kép, nehéz megmondani, tojonak mondhatná az ember mert fehér az orrjuka körül, de vszinübb h csak rossz a fénykép minösége. Nekem is régen volt már hullámosom de ugy tanitotta kedves tenyésztötásram, és neki volt miböl alátámasztani :o)
hmm Karel, na meg mindenki. Most haggyátok abba sztem ezt a vérre menö csatát nemek ügyében (bocs ivarok ) :oP Az a rengeteg dolog amit felsoroltatok mind igaz, mindenkinek igaza van, sokak szerint ez most hülyeség lesz, de nekem van egy véleményem amit probaképpen leirok. Rengeteg etologiát böngésztem akár Csányitol akár Konrád L-tol (imádom). Sztem ha egy szubjektiv ember ránéz egy madárra akkor igaz a tollát állását fejét szögét hangját nézi, hallja, de közben érez is vmit. Gyk: 6.érzék. Probálja kifundálni a nemet és mivel az ember agya igen fejlett (ugyan enyire nem vgyok mályer csak állati reakciokrol szeretek olvasni) sztem egyszerüen kikövetkeztetheti az igazat. Valljuk be sokszor eltaláljuk a helyes választ és nem azért mert szerencsénk van. (Pokerezem, tudom :oP) Ha egy lo megérzi azt h a tanitoja melyik számra gondol, azaz észreveszi azt az apro rezdülést mikor a gondozo megkönnyebül (és a lo nem dobbant többet=>ergo kitalálta a számot) Akkor mi miért ne érezhetnénk meg azt h egy más fajba tartozo egyed milyen ivarú.
Mondom, csak találgatok, nem kell igazamnak lennie, egyszerüen csak kombinálok, h mért van olyan nagy szükséged pl Karel arra h lefitymáld mások 6.érzékét. Saját felelösség. Az ivarmeghatározás pompás modszer, de felesleges. Tudod te h a lutino nimfa és him közöt mi a külömbség? Világosabb a him, ennyi, ha ismernéd az öröklésmenetet akkor azt is tudnád h arany pörl sosem lesz him, mert sima lutino lesz mindenképpen amint kivedlik, mivel a pearl himek egyszinüvé válnak. H addig miböl mondom meg? semmiböl, csak megprobálom megérezni. Sajnálom azokat az embereket (nem szemályeskedés, tényelg nem akarok senkit se bántani, tudom h megin elküldtök a fenébe de akkor is igy irok slussz) akik nem gondolkodnak és nem hagyatkoznak a megérzéseikre. Nem kell mindig, egyszerüen csak lazán, azis milyen má h hullik a madaram tolla segitsetek, eddig nem volt ennyi most meg jujj. hát én szivesen segitek könyörgöm de az ember haja nem hullik??? egyszer annyi másszor ennyi. Jozan ész könyörgöm.
Az igazi életben nem vgyok ilyen toleráns, de ez egy beszélgetö csatorna ami érzelmek kifejezésére korlátolt. Azt veszem észre h folyton elbeszélünk egymás mellett és mindig haragszik vki vkire (most pl nem, de mindig ez van)
Én élvezettel figyelem a világot és sosem fogtam méröszalagot, de medencecsontot igen, vki kitalálta hát én követem, vhol el kell kezdeni, aztán késöbb (ha tényleg érdekel a dolog) jobban odafigyelsz, de nem kell kioktatni másokat (na, bagoly mondja XD)
Na még egy szavazás: könyörgöm nem azért rakod fel a képet h mások véleményét megtudd????????????? akkor mi a **** szavaz az ember a saját madarára? persze h szép, mint mindegyik, de ennek igy van értelme? Demokrácia mi, nem politizálok de a nagyok is igy kezdték...
minden jot
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.