Téma:Nagy sándor ordít
Készítette:Zsolt
Dátum:2007.08.25, Szombat 23:37
Címszó:Válasz: Válasz: Válasz: : Válasz:NimfaSajnos nem találom azt a cikket,

De ott is egy sarok volt, pontosabban egy elválasztott falrész a madárnak, hangszigetelt üvegből ajtóval és buktatós szellőztetéssel. Ez a valóban nem olcsó dolog azt a célt szolgálta, hogy reggel és este ott éljen a madár- pláne ha nagyon hangoskodik... egyébként meg a megszokott életét élheti a gazdi vállán, vagy azt ajtófélfán! Nekem nagyon furcsa, hogy hogy nem őríti a halálra pl. egy szobában lévő papagáj a gazdáját, ha az reggelente elkezd rikácsolni???
Valóban igazad van ,, áldozni kell rá nem kevés pénzt, ha ez nincs akkor 20 évig lehetne fórumozgatni, mit csináljak mert hangoskodik a madaram.. főként reggel és este.
A válasz matematikailag egyszerű: Tedd olyan helyre ahol nem hallod. Komfortosan érzi magát, kiordibálhatja magát- ha hallani akrod a motyogásád nyisd ki az ajtót..és kész.
Nekem tetszik:)
Szerintem a madarászásban a madár a legolcsóbb, a további dolgok a legdrágábbak--


Helló Zsolt!Ha már hiányolod,akkor reagálok a hangszigetelt üvegre.Mondjuk van egy nagy kalitkám a szobában,ezt hermetikusan körbezárom a hangsz.üveggel.Akkor olyan mintha a TV-RŐL levenném a hangot.Nézni lehet,hallani nem.Levegőhöz,hogy jut a madár?Vizuálisan elképzelve nem fogott meg a dolog.Lehet,hogy mások is ezért nem reagáltak rá.Ha tovább fejlesztem a dolgot,egy lerekesztett sarokkal ahol ablak is van(vagy szellőzesi lehetőség).Ahol a hang úgy tud távozni,hogy nem zavar,akkor a szomszédra engedtem rá.Zavarja csak őt?Gondolom a forgalmas utak mellett elhelyezett üveg kerítésekből indult ki a dolog.Ez olyan mint amikor Tünde megemlítette a nimfánál a tollvizsgálatot.Nem drága 5000.-,a nimfa meg 1500.-(1000.-).NEM KÖTEKEDEM CSAK A GONDOLATAIMAT ÍRTAM LE.
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.