Téma:Hullámos papagáj
Készítette:Tatai Sándor (WebMaster)
Dátum:2001.05.15, Kedd 8:47
Címszó:Válasz: Hullámos papagáj



Valóban, a szalmonella vírus csak 30 perces főzés után pusztul el. Éppen ezért ha jól emlékszem azt is írtam, hogy tojás helyett adjunk inkább más állati fehérjét. A sajt, vagy a kerskedésekben kapható táplálék-kiegészítők jöhetnek szóba, illetve az élő eleség, mint a lisztkukac, fatetű, hangyabáb, stb.


TS

Kedves Sándor!

Nem olyan régen olvastam itt a Parrotland-on(amit Te írtál), hogy a tojást legalább 30 percig kell főzni. Én Radnay Zoltántól vettem egy videokazettát, amelyikben az egyik tenyésztő (bizonyos Müller úr) úgy nyilatkozik,hogy csak (forrástól számított) 8 percig szabad főzni a tojást, és ezt azzal indokolta, hogy a tojássárgája körüli membránréteg méreggé válik, ha tovább főzzük.
Mi erről Neked a véleményed?

Üdv:
Pálma
Előzmény: Document Link Icon
A teljes téma áttekintése.