ParrotLand: a hobbyKedves látogatók!

Talán az én hibám, hogy a ParrotLand lényege sokak előtt tisztázatlan marad, miközben a lapot látogatják. Ezért itt megpróbálom ezt szavakba önteni.
Ez a lap egy szenvedély megnyilvánulása. Én szeretem a papagájokat és a velük kapcsolatos dolgokat. Biztos voltam abban is, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Nekem az is örömet szerez, ha egy ilyen lapot készítek, mivel papagájokról van itt is szó. Nem mondom, hogy nem lehetne ezt jobban is csinálni, de ahhoz sokkal több időre lenne szükség. Az pedig kevés van, mivel az oldalt egyedül készítem, amikor időt tudok rá szakítani csak akkor tudom bővíteni. A fórumra ezektől függetlenül mindig jut idő.
A lap sokáig egyedülálló volt a hazai interneten és (reményeim szerint) most is megállja a helyét. A lap azzal a céllal jött létre, hogy mindenki számára nyíljon egy lehetőség, ahol papagájokról lehet érdekes információkat megtudni. Hogy legyen egy olyan oldal, melyen minél több hasznos információhoz lehet jutni a témával kapcsolatban. Hogy legyen egy lehetőség, ahol fel lehet tenni kérdéseket és ahol ezekre a kérdésekre választ is adnak.

A ParrotLand-et egyedül készítem. Ebből következően csak azok az információk tudnak megjelenni, melyekhez hozzá tudok jutni. Nem tudok minden információt személyesen leellenőrizni, mert az egy ember számára lehetetlen. Ezért kérek mindenkit, hogy engedtessék meg nekem a tévedés joga. A ParrotLand-et kérem ne tartsa senki sem authentikus forrásnak. Az itt található anyag nem tartalmaz "hivatalos" adatokat. Én a fentiek miatt nem vállalhatok felelősséget a közölt adatok valódiságáért.
Kérek mindenkit, hogy ezt tartsák szem előtt. Ha esetleg olyan dolgot találnak, mely nem felel meg a valóságnak, akkor feljelentéssel való fenyegetés, avagy kioktatás helyett esetleg próbáljuk meg európai módon megbeszélni egymással az ügyet. Távol áll tőlem bármilyen károkozási szándék, ez eddig talán a lap atmoszférájából kiderült. Úgy gondolom, hogy egy segítő szándékú kezdeményezés inkább érdemel ilyen hozzáállást, mintsem bármi mást.

Köszönöm.
Tatai Sándor
2001.03.18 20:12
Vissza a főlapra
websas.hu