Készítette:Pálma
Dátum:2001.05.14, Hétfő 10:25
Címszó:Hullámos papagáj
Kategória:Etetés
A téma összes bejegyzése



(Összesen 2 bejegyzés)


2001.05.15 08:47 Válasz: Hullámos papagáj (Tatai Sándor)
Valóban, a szalmonella vírus csak 30 perces főzés után pusztul el. Éppen ezért
ha jól emlékszem azt is írtam, hogy tojás helyett adjunk inkább más állati
fehérjét. A sajt, vagy a kerskedésekben kapható táplálék-kiegészítők jöhetnek
szóba, illetve az élő eleség, mint a lisztkukac, fatetű, hangyabáb, stb.


TS

Kedves Sándor!

Nem olyan régen olvastam itt a Parrotland-on(amit Te írtál), hogy a tojást
legalább 30 percig kell főzni. Én Radnay Zoltántól vettem egy videokazettát,
amelyikben az egyik tenyésztő (bizonyos Müller úr) úgy nyilatkozik,hogy csak
(forrástól számított) 8 percig szabad főzni a tojást, és ezt azzal indokolta,
hogy a tojássárgája körüli membránréteg méreggé válik, ha tovább főzzük.
Mi erről Neked a véleményed?

Üdv:
Pálma


2001.05.14 10:25 Hullámos papagáj (Pálma)
Kedves Sándor!

Nem olyan régen olvastam itt a Parrotland-on(amit Te írtál), hogy a tojást
legalább 30 percig kell főzni. Én Radnay Zoltántól vettem egy videokazettát,
amelyikben az egyik tenyésztő (bizonyos Müller úr) úgy nyilatkozik,hogy csak
(forrástól számított) 8 percig szabad főzni a tojást, és ezt azzal indokolta,
hogy a tojássárgája körüli membránréteg méreggé válik, ha tovább főzzük.
Mi erről Neked a véleményed?

Üdv:
Pálma
Ugrás a tetejére