Ezt az oldalt találtam a pálmaolajjal kapcsolatban.http://www.biofilter.hu/tevekenysegek/kozuleti_etkezesi.htm Finomított, fehérített, dezodorált pálmaolaj
A feldolgozott pálmaolaj kedvező élettani és alkalmazásbeli tulajdonságai miatt egyre nagyobb teret hódít modern korunk konyhájában. Délkelet-Ázsiában régóta sütnek-főznek ezzel a kíváló anyaggal, de Európában is egyre népszerűbbé válik számtalan előnye miatt. Kiegyensúlyozott, teljes egészében növényi alapú, koleszterinmentes zsiradék, mely körülbelül 50-50%-ban tartalmaz telített és telítetlen zsírsavakat. Mivel nagy a szilárd glicerol tartalma, a finomított pálmaolaj egyrészt igen szilárd (olvadáspontja 34-36°C), másrészt rendkívül nehezen oxidálódik, így igen hosszú az élettartama (minimum 2 év a gyártástól számítva). Sütés utáni rendszeres szűrés esetén felhasználhatósága lényegesen meghaladja a napraforgó étolajét, 240°C-t meghaladó füstölési pontja igen kedvező a legkülönbözőbb gasztronómiai alkalmazásoknál is. Használat után nem hagy kellemetlen szagot, mivel nem tartalmaz linolenikus savakat ill. ezek összetevőit. Egyéb keményített növényi zsiradékfajtákkal szemben a finomított pálmaolaj nem hidrogenizált, így tökéletesen használható nemcsak sütéshez, de a hagyományos magyar konyha ételeinél is.
Mindegyik terméket Budapest területén 48 órán belül kiszállítjuk.
Fel is hívtam őket 22 kg Btto: 4570.- Ft. De ahogy kivettem ez szobahőmérsékleten szilárd halamzállapotú, csak melegítésre lesz folyékony halmazállapotú.Olyasmi mint a margarin,csak pálmaolaj. Erika Te milyen pálma olajat adtál eddig a madárnak??? Üdv:Veritka .
|