Valóban, a szalmonella vírus csak 30 perces főzés után pusztul el. Éppen ezért ha jól emlékszem azt is írtam, hogy tojás helyett adjunk inkább más állati fehérjét. A sajt, vagy a kerskedésekben kapható táplálék-kiegészítők jöhetnek szóba, illetve az élő eleség, mint a lisztkukac, fatetű, hangyabáb, stb.
TS
Kedves Sándor!
Nem olyan régen olvastam itt a Parrotland-on(amit Te írtál), hogy a tojást legalább 30 percig kell főzni. Én Radnay Zoltántól vettem egy videokazettát, amelyikben az egyik tenyésztő (bizonyos Müller úr) úgy nyilatkozik,hogy csak (forrástól számított) 8 percig szabad főzni a tojást, és ezt azzal indokolta, hogy a tojássárgája körüli membránréteg méreggé válik, ha tovább főzzük. Mi erről Neked a véleményed?
Üdv: Pálma
|